Hozzánk is megérkezett az iPhone 6S!

2015. október 27. 13:25 - iSzerelés

"Csak egy dolog változott.Minden" - áll az Apple hivatalos weboldalán az iPhone 6S termékleírásánál.

iphone6s2.jpg

Mit tud az iPhone 6S?
Az Apple minden második évben kiadja az utolsó szériás készülékeinek "S" változatát, amely rengetek újítást és új funkciókat tartalmaz.
Természetesen ez egy egyszerű kijelentés, de általánosságban ez a jellemző az új modellek megjelenésekor.
A tavalyi iPhone 6-hoz képest az iPhone 6S radikálisabban gyorsabb processzort, több memóriát kapott, illetve a kamerát is tovább fejlesztették.
Az iPhone 6-os széria színeivel megegyezik, a 6S-nél egy új színt kapunk, a "Rose Gold"-ot. Bármilyen rossz érzéseid vannak az új szériával kapcsolatban, biztos lehetsz benne, hogy ez egy kiváló készülék az Apple-tól.

iPhone 6S - Design és jellemzők
Minden "S" készülék pontosan úgy néz ki, mint az elődmodell, semmiben sem különbözik.Még a kijelző is ugyanaz.
A kijelző kontraszt és színek megjelenítése nagyszerű.

De mi a mutatós és az új? Elvégre, ha valami nem eléggé újdonság, akkor az nem is érdekes.
Az iPhone 6S legnagyobb újítása vitathatatlanul a 3D Touch funkció, ami érzékeli, hogy milyen erősséggel nyomjuk meg az érintőképernyőt.
Gyakorlatilag három nyomáserősséget érzékel a kijelző - a normál, megszokott érintést, egy közepesen erős nyomást és egy nehezebb nyomást. Mindegyik érintési típushoz az épp megnyitott alkalmazás beállításai tartoznak.
Nagy változások történtek, amik a kamerát érintették. Az iPhone 6S kameráinak felbontásai megnőttek, 12 Megapixeles hátlapi, és 5 Megapixeles előlapi kamerát kapott. Ez azt jelenti, hogy élesebb, részletgazdagabb fotókat készíthetünk, illetve az iPhone 6S már 4K felbontású videókat is rögzít.

iphone6sbox2.jpg

Az iPhone 6S már az iSzerelés iPhone üzletünkben is kapható, aktuális készletünk itt található:

iSzerelés eladó iPhone 6S készülékek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr248026046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása