HighLife egy kattintásra! - 1. rész

2015. március 25. 14:41 - iSzerelés

Nem érdekel? Halkítsd le a partnered!

 

Idegesít a csajod vagy a pasid? Lusta vagy kiüríteni a szemetest? Naphosszat állsz a tükör előtt, mert nem tudod, milyen ruhát vegyél fel? Most megnézheted, mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha a számítógépes parancsok működnének a valóságban is!


„A nevem Nathan és szeretek alkotni”- áll Nathan Boey rendező honlapján. Na, de nem akármiket alkot ez a tehetséges, kreatív fiatalember, hanem olyan dolgokat, amik segítenek rácsodálkozni a világra, vagy épp megmelengetik a lelkünket.

Ilyen jól sikerült kreációk az iLife kampányához készített kisfilmek is, hiszen egyszerre gondolkodtatnak és szórakoztatnak bennünket, na meg természetesen az Apple márka népszerűsítését szolgálják. Az iLife ugyanis az Apple Inc. OS X alatt futó programcsomagja, amivel digitális tartalmak (zenék, videók, fényképek) készíthetők, szerkeszthetők és rendezhetők.

iszereles_ilife.jpg

 Nem érdekel? Halkítsd le a partnered!

A kisfilmekben Nathan eljátszott a virtuális valóság gondolatával: milyen volna, ha a környezetünkben lévő tárgyak számítógépes parancsok segítségével megközelíthetőek, megfoghatóak lennének? Azaz a felhasználó számítógépes eszközeivel kölcsönhatásba léphetne velük. Ezzel pedig-mint sugallja- egyszerűbbé, szerethetőbbé válna életünk.

 

 www.iszereles.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr187303706
süti beállítások módosítása