Wunderlist munkához és még azon is túl...

2015. március 23. 16:11 - iSzerelés

Értékesítési és marketing vezetőként dolgozok, és 8 óránál jóval többet foglalkozom munkával. Persze ott van mellette a magánélet is, szóval nem árt, ha be tudom osztani az időmet. :)

 

wunderlist.png

 

 

 

Ebben a legnagyobb segítségem a Wunderlist nevű alkalmazás, amiben külön tudom választani a teendőimmel aszerint, hogy az valamelyik projektemhez tartozik vagy a munkán túli életemhez.


Értesítéseket, részfeladatokat, teendőket, bevásárló listákat írok össze benne rendszeresen, és nagyon szeretem, hogy mindent egy helyen tudok számon tartani. Mindenhova határidőket és időpontokat tudok megadni, így napra és hétre lebontva is látom a feladataimat.

 

Még szuperebb, hogy értesítéseket tudok beállítani egy-egy bejegyzéshez, szóval csak azt nem szabad elfelejtenem, hogy beírjam a dolgokat. Ő már szól azért, hogy ne felejtsem el megcsinálni. És még doksikat is csatolhatok mindenhez.

 

wunderlist_1164143_i0.jpg

 

Non plusz ultra tulajdonsága, hogy azt, amit telefonon keresztül írok be az appba, internet elérés esetén folyamatosan lefrissít a rendszer, így iPad-ről vagy az asztali gépemről is ugyanazt látom. És vice versa…


Ha sok munkád van, ez az az app, amivel könnyen rendben tudod majd tartani a dolgaidat. Remélem, hogy neked is annyit tud majd segíteni, amennyit nekem! :)

Zsuzsi

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr477295181
süti beállítások módosítása