Nekem is kell egy okosfüzet!

2015. április 08. 13:10 - iSzerelés

Tutira Ti is ezt fogjátok mondani a cikk elolvasása után! A cikk alján pedig várjuk a véleményeteket!

Designerek, építészek, egyetemisták, vállalkozók, kreatív emberek és MINDENKI, figyelem! Megérkezett a legújabb „okos kütyü”, amely megkönnyítheti a mindennapjaitokat. Ez nem más, mint a Rocketbook nevű okosfüzet.

 

Szívesebben jegyzetelsz, rajzolsz, kreatívkodsz hagyományos eszközökkel? Szeretnéd, ha irományaid épségben megmaradnának? Akkor ennek örülni fogsz! A Rocketbook nevet kapta az innovatív találmány, melybe kézzel, egy speciális tollal írhatsz vagy épp rajzolhatsz, és egy gombnyomással feltöltheted a kész oldalakat egy felhőtárhelyre.

 

rocketbook_app.jpg

 

Első ránézésre olyan, mint egy hagyományos füzet, de jóval több annál: notebook és mobil app kombinációja. A füzet oldalainak alján hét kis ikon látható, melyeket telefonod és a Rocketbook alkalmazás segítségével összekapcsolhatsz online tárhelyeiddel (Dropbox, GoogleDocs, Evernote, E-mail fiók), így a lapokat könnyedén és pár pillanat alatt digitalizálhatod.

 

rocketbook.jpg

 

 

Az ötletgazdák a találmányt az ismert Indiegogo oldalán reklámozták, amely segíti az álmodozókat a kisebb-nagyobb, egyedi vagy épp mainstreem ötleteik megvalósításában. A indiegogo.com-on egy hónap alatt 13 749 ember támogatta az okosfüzet kezdeményezést, ami több, mint 500 dollárt jelent a készítők számára. A siker pedig azzal kecsegtet, hogy nyárra iOS-re is elkészül az ingyenes digitalizáló alkalmazás, így vígan vehetjük majd igénybe ezt a hasznos füzetet.

 

 

 

 

Persze minden füzet betelik egyszer, ez alól a Rocketbook sem kivétel. Más füzetekkel ellentétben viszont ettől nem kell megválnunk vagy koptatni a radírunkat: mindössze egy mikrohullámú sütőre és 30 másodpercre van szükségünk! Bizony, a Rocketbook tartalma hő hatására fél perc alatt törlődik és a “pirítás” után egy teljesen üres füzet áll a rendelkezésünkre.

 

A Rocketbook 25 dollárba, azaz kicsit több mint 7000 forintba kerül majd, ám rendkívül praktikus, ezért mindenképp megéri beruházni egyre?!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr247350348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása